ELINLOUICE

De sista dagarna på året

Publicerad 2012-12-27 23:22:00 i The life of,

Där passerade julhelgen förbi. Jag har firat jul i tre dagar och ätit julbord varje dag. Julklappar har delats ut och det blev precis som det skulle bli. Roligaste med julen för mig är nog att alla syskonen är hemma samtidigt och på samma plats. Det är inte ofta vi får ihop det vi fyra tyvärr, men jul kan man alltid räkna med att alla kommer. Jag tror det är därför vi har så roligt, vi tar vara på den lilla tiden som vi har. Min syster är 28 och min ena bror är 25, sen är det min lillebror också som är 12. Ganska stor skillnad på åldrarna om man säger så, men samtidigt så sjukt roligt att vi alla är helt olika.
 
Jag har lov nu och snart är det dags för en början på ett helt nytt år. Ett nytt år med nya möjligheter! Naa, tror inte på det, allting fortsätter precis som vanligt bara det att man ändrar sista siffran när man skriver året ;) Men vem vet? Kanske får jag för mig att börja med något jättecoolt nyårslöfte? Vi får väl se.
 
Idag har estetvännerna i alla fall varit här en sväng. Alltid lika roligt när folk från "stan" kommer hit. Ganska omständigt att ta sig ut hit där jag bor eftersom närmsta busshållsplats ligger 2,5 km härifrån... men jag överlever fint än så länge! Hur som helst så tog vi ut min häst, Nova, och åkte pulka efter henne i snön. Själv red jag ju Nova så jag åkte aldrig men dom andra tyckte det var kul :) haha alltid lika roligt å se när folk ramlar av för det går för fort..
 
Jag ska passa på att njuta av det sista som är kvar av lovet och just nu taggar jag som tusan för skidläger nästa vecka. Ska bli riktigt roligt faktiskt :) En vecka uppe i sälen!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela