ELINLOUICE

Nuvarande livet i ord

Publicerad 2013-09-26 22:47:34 i The life of, Volleyboll,

Sen kväll, sen volleybollträning. Tänk vad man kan bli glad efteråt när man ser på mobilen att det är folk som bryr sig om en! Då blir man så full av glädje och livslust :) 

Livet rullar på som det ska, förstaplatsen på min topplista närmar sig med snabba steg. London är så riktigt nära att jag blir rädd att det snart är över :( men oj vad jag längtar till jag åker! Tror jag snart spricker! Att man kan få så mycket energi av att bara ha någon sånt framför sig att se fram emot. 

Att bero på London så var den en musikskola från London som kom och hade konsert för oss i skolan, där jag, Elin, Karen o Hilda fick komma upp o köra bakom dom! Helt sjukt roligt, jäätteproffsigt verkligen! Man blev verkligen gött sugen på att söka till skolan till våren, bara genom att det ligger i London så vill man ju söka. 

Jag har så väldigt många tankar och mål som jag vill göra i framtiden, efter studenten. Jag vill ut och se världen, jag har blivit "godkänd" som au pair i USA och det är verkligen något som jag verkligen kan tänka mig!! Får se till att få bort min flygresa dock tills dess hahah... 
Sen är jag även sugen på folkis eller liknande och bara fortsätta med musiken och så småningom utbilda mig till lärare inom musik eller spanska. Att bero på spanska så är ju det ett ämne som är stort i mitt liv också, och de skulle varit riktigt häftigt att ta tag i det och kanske jobba/studera i Spanien? 
Herregud vad ska det bli av mig... Hahah

Snurrigt inlägg men lite pladder blev det allt!
Fredag imorgon folket, tjohej för det :) 


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela