ELINLOUICE

Bad Gastein

Publicerad 2014-08-26 23:27:00 i Alperna 14/15, Resor/Äventyr, The life of,

Det här är så sjukt. Vi har ett boende och det är klart! Det är nu ikväll bestämt att jag och tre sköna människor kommer att flytta till Österrike i vinter för att jobba och framför allt åka skidor!! Det kommer bli så himla fett och bara det att äntligen få flytta hemifrån ett bra tag är fantastiskt skönt. Det blir Bad Gastein som vi ska flytta till, en av Österrikes mest populära skidorter, vilket känns otroligt bra. 
 
Så nu börjar verkligen nedräkningen på riktigt, det roliga är att vi har boendet från och med nu typ så vi skulle kunna åka ner med en gång haha, men nja! Nu i höst är det jobbjobbjobb som gäller så vi kan njuta så mycket som möjligt där nere sedan. Sjävklart ska vi försöka jobba där nere också men ju mer vi jobbar hemma desto mindre behöver vi jobba där! 
 
Så i och med detta så har jag nu skapat en ytterligare kategori här på bloggen så ni som vill kan få följa med oss där nere i vinter och läsa allt som har med just "säsongandet" att göra. Kolla i menyn efter "Alperna 14/15" bara så hittar ni kategorin! Hjälp, kan inte förstå att det är på riktigt, och nu är det så nära haha! 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela