ELINLOUICE

Interior+

Publicerad 2015-04-17 11:46:00 i Inredning, Inspiration, The life of,

 
Åh jag måste ta tag i mitt rum. Stor röra sen jag kom hem. Jag har packat upp och nu ligger allting istället i stora tvätthögar... Kanske får ta tag i det i helgen? vill även möblera om.. Och köpa ett skrivbord. Och en dator. Åh, en ny lampa kanske? hahah åh måste flytta hemifrån snart och inreda!! 
 
Himlars skit.. känner mig dåsig och hängig idag, och VÄLDIGT trött. Suck. Hoppas verkligen att detta bara är för dagen och att jag inte är på väg in i någon dum förkylning igen, för det orkar jag inte med. Jag som hade planerat att gå på pass imorse innan jobbet också! Men men, Det kommer fler tåg får vi tro.
 
Jag börjar jobbet vid 14-tiden och jobbar till stängning ikväll. I början av veckan såg jag fram emot att mina tre sista dagar på jobbet skulle vara kvällspass, men nu börjar jag bli lite uttråkad...haha. Man vill alltid ha det man inte har. Imorgon fick jag även ett pass också och efter denna veckan har jag jobbat 6 dagar. Jag som ville mjukstarta när jag kom hem, haha. Nejdå, det här var perfekt, så glad över att jag har jobb. Cash is king! 
 
Fredag idag annars vilket betyder helg om bara några timmar. Jag är glad över att det är helg även om jag jobbar några timmar imorgon, för alla andra är lediga. Jag har inga direkta planer i helgen vad jag vet, vilket känns fantastiskt, man får ta det som det kommer. Nästa helg däremot - då blir det Stockholm med Felicia mina vänner, ska bli så roligt! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela