ELINLOUICE

Första Dagen

Publicerad 2015-12-14 22:52:00 i Ramundberget 15/16, Resor/Äventyr, The life of,

Tjenixen på er! Nu har vi kommit upp till fjälls och vi stortrivs redan efter 24h här. Vi har inte hunnit mycket mer än att sova i lägenheten och gått upp och jobba. Men lägenheten är utav bästa tipp topp och vi är så jäkla nöjda med vårat boende. Helt fantastiskt! Det kommer bilder. 
 
Imorse ringde klockan vid halv åtta, lagom sovmorgon. Skönt efter en heldag i bilen igår! Gick superbra att köra förresten och väglaget var på vår sida. Jäklar vad bilen var full! Men sjukt kul o ha med sig saker och allt man behöver för en hel säsong om man kan. Vi befann oss på plats uppe på Solbrännet (en av restaurangerna här) kl 09.00 för start av utbildning. Vi kom in i en stor salongslokal med riktigt mysig inredning och man kände verkligen att man var på plats i fjällen, äntligen. Snö finns det även mängder av här också, vilket känns underbart. Än så länge bara -14 ca, så kallt men man får vara tacksam för att det inte är kallare!
 
Hela dagen har vi gått igenom hur säsongen kommer vara här och vad vi strävar efter, allting känns väldigt bra och alla människor här på anläggningen verkar superbra. Vi har hållt igång med en "jobbkick-off" från 9-22 idag så nu är man ganska trött och längtar efter sängen. 
 
Vi fick lära oss en hel del om alla olika viner vi har här i våra restauranger på anläggningen också, och på eftermiddagen hade vi en vinprovning sådär lagom efter lunch! Kändes superlyxigt och väldigt konstigt, nu kan vi allt om vin! ;) Vi lärde oss hur man luktar, reflekterar och hur man smakar rätt i munnen, sjukt kul, det är en hel värld verkligen! Imorgon är det avecsprit som gäller, dvs drycker man tar efter middagen, tex konjak, whiskey osv. Vet inte riktigt om jag får så jättestor användning utav det inne på frukosten på hotellet, haha! Men det är nog väldigt bra att kunna då jag förmodligen kommer hoppa in lite där det behövs.
 
Än så länge så känns allting bra, det kommer bli tuffa två veckor såhär i början då vi öppnar till helgen nu och det startar med högsäsong direkt. Lite nervöst men kul så klart! Bara o köra på. Kommer försöka uppdatera så mycket som möjligt här igen nu när vintern är tillbaka! Nu kör vi! :D
 
 
Fjällgården heter hotellet där jag kommer jobba frukost/lunch, och från bilturen igår! Woho Supertaggad!

Kommentarer

Postat av: Frida

Publicerad 2015-12-15 09:02:55

Stort lycka till sis! Det kommer att bli en kanonsäsong för er! Micke, Hilda och jag är avis. Vi längtar efter er och fjällstugan! :)

Svar: Åh jag saknar er så mycket!! Ni måste komma snart, kramisar! Pussa på hilda :)
Louice Larsson

Postat av: Stina

Publicerad 2016-01-04 19:34:16

Hej louise
Jag saknar dig och Albin. Jag har kramat Olle från dig och han blev väldigt glad. Vi syns om några veckor.
Från Stina
PS. Pajen ser såååååååååååå god ut

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela