ELINLOUICE

Kick Off

Publicerad 2015-12-17 22:12:00 i Ramundberget 15/16, Resor/Äventyr, The life of,

Yes! Nu är säsongen startad för oss medarbetare på Ramis. Känns sjukt bra och jag är så himla nöjd med den här dagen som varit planerad idag för oss alla. Vår Vd och Hr-chef hade planerat en fullspäckad dag från morgon till kväll verkligen. Vi har idag haft Kick-off-dag med hela anläggningen, i Måndags var det ju bara för oss som jobbade i restaurangerna. 
 
Det startade imorse med kaffe och macka på Rudolf (en av restaurangerna) och det kom två personer som jobbar med service och värdskap som hade en föreläsning för oss. Det blev även som en liten "skavlandialog", vår VD, Hr-chef, ekonomichef och han som är ansvarig för backarna och pisterna kom upp och blev intervjuade, så man fick lära känna dem lite mer. Superkul! Vi har ju bara haft mejlkontakt innan och det var roligt att få se ett ansikte på dem. 
 
                             
 
Våra samarbetspartners kom förbi och pratade lite om deras företag och vad de gör här på ramundberget. Bla var BMW där. 
 
Hela förmiddagen var vi kvar på rudolf och vid lunch gick vi in på fjällgården för o käka. Efter det var det pistvisning i backen med skidor (!!!) wiho. Äntligen lite skidåkning. Eftersom det inte är öppet på veckodagarna än (öppnar helt på lördag) så har ju inget folk åkt i backarna ännu så det var några centimeter nysnö i de pistade backarna, underbart, som tur var tog jag mina bredare skidor. Det var så 
 
himla gött och få stå på skidorna igen, det är då man kommer på varför det är man är här på riktigt. 
 
 
Efter piståkningen så åkte vi fjällgårdsbanan (den nya stolliften här) upp till högsta fjället och vandrade sedan ner en liten bit till fjällrestaurangen Tusen som ligger där uppe. Så sjukt maffig restaurang. Går inte att beskriva!! Den är byggd som en typ "träkoja" och skapar en otrolig mysig känsla inomhus. Den har varit med mycket i pressen och även vunnit arkitekttävlingar, så sjukt magisk byggnad! Ni kan se själva här nere på bilden :)
 
 
På Tusen fick vi glögg och pepparkakor och det var dags för lite mer gruppdialoger och föreläsningar. Vi fick även höra en utav personalen berätta lite om historian kring Ramundberget och hur det startade 1936. Riktigt intressant att höra nu när man kommer jobba här och man känner redan så mycket anknytning till det hela. När det var slut var det uppsatt facklor längst med backen ner till byn så vi gick längs dem ner och det var så fint!!! När allt var mörkt så såg man hur hela byn lyste upp så fint. Jättevackert verkligen! 
 
Ja, väldigt oskarp bild, gick inte riktigt o få någon bra i mörkret men kan kanske kan förstå lite vad jag prata om med facklorna längs med backen. 
 
Strax efter vi kom ner svirade vi om till lite finare klädsel och det var dags för julbord. Så lyckat, blev en väldigt trevlig middag och det är så fantastiskt roligt att man redan, såhär efter fyra dagar, kan känna folk så bra. Just nu känns det som att det kommer bli en väldigt bra säsong och för tillfället så kan jag inte förstå att man ska åka ifrån det här stället någon gång. Det är en väldig gemenskap här uppe bland personalen som jobbar här och man känner verkligen att vi är ett team. Man blir ju peppad utav de andra som har varit här tidigare och längtar lite nu efter att få komma igång och få rutin på allting. 
 
Jag är väldigt nöjd med dagen och hoppas ni orkade läsa allt som stod i detta långa inlägget, men kände att jag ville få ur mig och dela med mig utav allt som händer här uppe till er där hemma! Puss och Kram!
 

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2015-12-17 23:01:39

Så roligt att ta del av ert äventyr! Och vi är så glada över att ni kommit in i det och verkar stortrivas❤️

Postat av: Anneli

Publicerad 2015-12-17 23:02:31

Glömde ju..... Puss å kram 😘❤️

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela