ELINLOUICE

Ledig dag

Publicerad 2015-12-29 16:51:12 i Ramundberget 15/16, Resor/Äventyr, The life of,

Hej på er! 
Idag har jag varit ledig och man får verkligen passa på att åka skidor när man får en ledig dag. Vi hinner ju inte åka när vi jobbar eftersom vi jobbar till 15, och liften stänger vid det dagset. Typiskt! Men senare under säsongen så blir det ljusare om eftermiddagarna och liften stänger en timma senare! Wiho! Längtar dit. Det kommer då bli fler chanser att bara ta några åk när man känner för det! 

Jag åkte skidor idag med Albin innan han började sitt jobb kl12, och vi började åka i osthang. Skönt att känna att det var lite mer snö i pisterna och överallt idag än sist, men fortfarande lite hårt underlag. Strax innan han började jobba gick vi in på Rudolf för o värma oss för att vi frös så mycket, haha och idag var det inte ens kallt liksom?! Igår och i förrgår var det hela -25!! 

Jag har ganska bra jobbdagar denna vecka och om ett par dagar kommer äntligen våra kompisar upp och hälsar på!! Ska verkligen bli så himla roligt. Ska bli så kul o få visa dom hur vi har det och hur vi bor, saknar dem! 

Ikväll blir det nog bara en lugn kväll och försöka somna tidigt för imorgon är det upp på frukost igen som gäller! Kram på er. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela