ELINLOUICE

Kyla + ledighet

Publicerad 2016-01-12 00:06:00 i Ramundberget 15/16, The life of,

 
Välkommen -35 grader kallt och fint väder må jag säga. Brrr för kylan men gud så vackert det är utanför fönstret. På mornarna på väg till jobbet gäller det o ha på sig varmt om kroppen om bilen skulle bli stilla. Vår chef berättade för oss att det första man ska packa in i bilen dessa kalla dagar är värmeljus utifall att man skulle bli stående! Plus att man inte har många minuter på sig om man väl skulle bli stilla i -38,5... Jag och Towe bara tittade på varandra med panik i ögonen när vi fick höra det, haha tuur att vår bil gick ända fram!
 
Annars är det väldigt lugnt på jobbfronten den här tiden på säsongen. En söndag och så säger det bara smack, så försvann allt folk. Idag i backen var vi i princip helt själva, alltså tänk en hel anläggning helt för oss själva? Lyxigt värre. Och guess what?! Vi har dessutom fått massa pudersnö!!!! Alltså kan det infalla sig mer perfekt? Lågsäsongen har börjat, det är inget folk här, vilket betyder inget jobb för tillfället och ledighet, och det har snöat?Hur bra kombination? Vi är nöjda kan vi ju säga! :)
 
Ledighet hela veckan ut, 7 dagar i sträck alltså, jisses. Det ska vi ta vara på! Till helgen ska vi bland annat till sthlm och åka på dop. Tänk vad roligt det ska bli o få träffa alla igen!
 
 
 

Kommentarer

Postat av: Felicia Rosén

Publicerad 2016-01-14 12:43:57

Härligt att se alla fina bilder!!! Och skönt att ni mår bra och har det bra!! Hjälpes vad ditt hår växt?

Pussar och kramar från mig

Svar: Åh tack going!! Vad roligt att du tänkte på det, det har faktiskt slagit mig också nu på senare dagar, kan bara betyda att jag mår bra :) saknar dig! Puss o kramisar!!
Louice Larsson

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela