ELINLOUICE

Julaftonsnatta lider mot sitt slut

Publicerad 2014-12-25 04:54:01 i Alperna 14/15, Resor/Äventyr, The life of,

Så, här ligger man nu i sängen igen efter  riktigt lång dag. En sjukligt bra dag också! Tänk att det slutligen kunde bli så grymt trots att man inte är hemma och har alla vanliga traditioner som man är van vid på jul. Jag hade inga förväntningar på den här dagen alls, jag tänkte att jag får ta den som den kommer helt enkelt, bara ta mig igenom dagen. Det var verkligen inga problem som helst!? Jag vaknade imorse men en riktig julstämning i kroppen, för en gångs skull här, och gick upp och öppnade mig en klapp. Saknade givetvis familjen när jag såg innehållet, men det var ändå helt okej. Vi i lägenheten här åt en mysfrukost och lyssnade på julmusik med levande ljus och grejer, snacka om julstämning. Framåt tretiden så vandrade vi ner till vår "stammisbar" Haegblooms där det visades Kalle anka! Julen blev räddad! 

Framåt kvällen käkade vi vårat eget lilla julbord här på Milchhof med allihop i huset. Där blev jag riktigt chockad också! Vilket julbord VI fick till ändå! Egna köttbullar, prinskorvar, Janssons, sill, rödbetssallad, julskinka, och ägg! Alla har varit så duktiga och ordnat med varsin grej! Kändes verkligen juligt att äta :) vi fick ihop ett litet minilångbord också, perfekt. 

Jag pratade med hela familjen på Skype ikväll också, samtidigt som de åt julmiddagen hemma. Jag kände igen alltihop och tyckte verkligen det var konstigt att inte vara med, fast ändå inte. Dom såg mig på datorn och hade ställt "mig" på kanten av bordet så det kändes som att jag satt där på kanten! Haha! Jag visade vad jag hade fått av dem i julklapp och öppnade ytterligare några framför dem, då kändes det verkligen som jul. Speciellt när jag utbrister "ååååååh" efter VARJE paket. Åh saknar dom där hemma! kram på er mina familj och tack igen för alla julklappar. 

Jag och Albin hade självklart bestämt att vi inte skulle ge några klappar till varandra och kom överens om det, men sedan sitter han där med julklapp i alla fall!? Och ingen liten heller! Som tuuur var så hade även jag "nödköpt" några klappar också till honom hahah. Av Albin fick jag världens bästa present! En gitarr!!! Alltså bättre julklapp finns ju inte? Här nere saknar jag min gura mest av allt nästan så det var helt perfekt. Så söt lite gitarr fick jag! 

Nu har vi alla i Top 7 kommit hem från allt roande ikväll. Efter att ha stängt nästan 3 nattklubbar/barer så kände vi oss lite trötta efter dagen och dansadet så vi vandrade sakta hemåt. På hemvägen käkar vi alltid en grym kebab i en lucka här på huvudgatan, men vi kom alldeles för sent då han hade stängt tyvärr! Fick bli nattamat i lägenheten istället. Jag tog även en skön dusch också haha, vi får väl se hur glad hyresvärden blir för det, men än så länge har han inte kommit upp så det verkar lugnt! 

Här ligger jag nu själv vaken 04:54 och alla andra har somnat och sussar sött. God jul på er alla fina som läser det här. Ni ska veta att ni betyder! Kram på er! 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela