ELINLOUICE

Hej igen

Publicerad 2015-08-24 22:27:34 i The life of,

Hej och hjärtligt välkomna. Nya som gamla. Jag har länge tänkt att skriva men inte haft någon riktig tid eller motivation, det vet jag fortfarande inte om jag har. Mina dagar består utav jobb, pojkvän, vänner, sporter och familj. Precis som vilken 20-åring som helst. Ja, juste, jag har hunnit fylla 20 också hörni. En fantastisk ålder tycker jag, nu. I början hade jag åldersnoja, konstigt va? man har ju inte åldersnoja när man är tjugo år?! Nojan la sig och jag upptäckte genast att livet som 20-åring är perfekt. Om man vet vart man ska. 
 
 
Jag vill få lite ordning och reda i mitt liv så jag beställde hem den här perfekta grejen. En personlig almanacka helt enkelt, tror det är min fjärde i rad faktiskt. För er som ännu inte upptäckt detta så gå in på personligalmanacka.se för sjutton. Jag är en tjej som gillar att ha allt i skrift och därför har jag typ 235667 st anteckningsböcker och almanackor. Perfekt. Dagbok är inte fel det heller. 
 
Ikväll satte jag mig med mina tre fina tjejer som ni ser på bilden längst ner, och bokade in drömdestinationen, London. Finally! I september bär det av hörni! Roligt att ha grejer på hösten som man ser fram emot! Tror att allting blir så mycket lättare då på något vis. Tack för mig för den här stunden, och tack för att ni tog er tid att läsa. PUSS

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela