ELINLOUICE

Sunday

Publicerad 2015-03-22 14:12:00 i Alperna 14/15, The life of,

Jag är äntligen frisk ifrån allt som hade o göra med mina lungor och det är SÅ skönt. Äntligen säger jag bara! Jag har fortfarande en del hosta precis när jag vaknar, och jag märker när jag har ansträngt mig efteråt att jag blir sjukt trött. Helt stört hur snabbt man tappar muskler och kondition när kroppen blir totalt nedsatt i flera veckor. Idag är det 4 veckor sedan jag blev sjuk...Jag är verkligen så himla taggad på att börja få igång min kropp igen och röra på mig! Ska bli så underbart, få känna sig pigg och frisk igen. 
 
Jag passar på att stanna inne en dag till idag och vila upp mig riktigt inför morgondagen då jag planerar att gå ut tidigt och åka hela dagen i backen. Ska bli kanonfint väder imorgon så jag är taggad! Det är verkligen rolig åkning nu såhär i slutet av mars och i slutet på säsongen, allting är väldigt varmt och snön i backen är som smör. Riktigt slaskigt och varmt och det är verligen annorlunda åkning jämfört med tidigare av säsongen. Kul! 
 
 
 
Läser Veckorevyn och käkar poporn i sängen. Mums! Perfekt söndag, det bästa är verkligen att jag känner för det, bara slappa!
 
 
 
 

Kommentarer

Postat av: Anneli

Publicerad 2015-03-22 20:09:05

Det gjorde du rätt i Louise. Det är bar att du lyssnar på din kropp. Åh nu längtar jag ännu mer efter att ni ska komma hemåt, men jag förstår att det dröjer några veckor till... Ha det riktigt bäst under tiden och var rädda om er!! Kärlek till er <3

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela