ELINLOUICE

what do you mean

Publicerad 2015-09-28 18:30:04 i The life of,


London, St. Pauls Cathedral.
 
 
Hej allesammans, hoppas livet är fint. Här är det stabilt bra någorlunda! Jag jobbar och lever ett helt okej liv för tillfället enligt mig själv. Blickar mycket framåt just nu och tänker inte riktigt på den här tiden som pågår just nu. Jag ska iväg till vintern och nu är det bestämt. Ringde min blivande chef idag och tackade ja till att arbeta i Ramundberget denna säsong. Upp till fjälls, med min pojk, där kommer jag trivas bra. Vi har redan varit uppe några gånger och vänt denna sommaren/hösten och rekat stället och det verkar fantastiskt bra faktiskt. Ska bli riktigt kul, och det bästa är att man äntligen kan börja planera och ställa in sig på det. Kickoffdagarna startar efter lucia i december, tagga!
 
Annars jobbar jag på hemma, bor hemma och funderar över allt mellan himmel och jord. Försöker lista ut saker helt enkelt, och tar dagarna verkligen som de kommer. Ena veckan jobbar jag varje minut och veckan därpå är ledig i dagar i sträck. Både skönt, jobbigt och praktiskt. Jag skulle helst av allt vilja få en rutin så klart på hela livet just nu, men jag får se det här som en mittemellanperiod helt enkelt. Bara att slappna av och njuta, lättare sagt än gjort såklart. 
 
De senaste veckorna har jag varit till fjälls, besökt London, och jobbat hektiskt. Äntligen kommer en liten viloperiod i både resandet och på jobbfronten, även om jag alltid såklart tackar ja till jobb. Idag har jag tex inte gjort något vettigt alls, jag tog mig en tur på hästen, spenderat lite tid i det fina vädret och ikväll väntar volleybollträning med tagg inför match till helgen. Kul! Vad gör ni en sån här måndag? Fint höstväder!! inspo!
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela