ELINLOUICE

Misery Business

Publicerad 2012-12-31 01:54:00 i Musik/Covers,

Sitter och tittar igenom bilder från ettan i all hast. Även om det bara är drygt ett år sedan så känns det som att det var hur länge sedan som helst. Känns som att det är flera år tillbaka i tiden och allt var så himla annorlunda då. Jag hittade en film från när jag och några i min klass kör "misery business" i min gamla skola. Sjukt roligt att titta på nu såhär i efterhand! Kvalitén är inte jättbra men man hör lite grann iaf :)
 

jag hoppas du lyssnar, den här är till dig

Publicerad 2012-12-30 03:22:00 i The life of,

Alla vet att kärleken övervinner allt och alla. Inget är så mycket värt som kärlek. Världen är konstig när det finns människor som verkligen kämpar för att hitta kärleken i sitt liv och människor som dör för den. En del kärlek varar inte för evigt, som vi alla har märkt, och en del kärlek varar för evigt helt enkelt. Men någonstans mitt i allt så tror jag ändå att det är vänskapen som har en stor betydelse och stor del i våra liv. Visst självklart är det så? Du väljer själv dina vänner och du märker själv vilka som står kvar vid din sida när det blåser upp till storm. Alla förtjänar den där bästa vännen eller det där Goa kompisgänget som alltid finns där. Jag kan inte vara mer tacksam än jag är över mina vänner. Jag hade aldrig klarat mig igenom livet utan alla underbara. Det finns så otroligt många fina som jag bryr mig så otroligt mycket om, och ni vet vilka ni är. Jag glömmer aldrig dom viktigaste i mitt liv. Mina vänner.


Det jag älskar mest såhär med skolloven är att jag får ligga uppe till 03:15, precis som nu, och bara slippa tänka på morgondagen. Att bara få va och strunta i tiden. Att få vara uppe sent på natten är nog något Av det bästa jag vet. allt är tyst och lugnt och man glömmer allt annat. Sen är det en annan sak att jag kommer vara trött som ett as imorgon men det tar vi då. Jag kände bara för å skriva av mig lite och dela med mig av mina knäppa tankar, kanske ni förstår något iaf och blir en aning klokare. Sov gott ni som är nattmänniskor.

De sista dagarna på året

Publicerad 2012-12-27 23:22:00 i The life of,

Där passerade julhelgen förbi. Jag har firat jul i tre dagar och ätit julbord varje dag. Julklappar har delats ut och det blev precis som det skulle bli. Roligaste med julen för mig är nog att alla syskonen är hemma samtidigt och på samma plats. Det är inte ofta vi får ihop det vi fyra tyvärr, men jul kan man alltid räkna med att alla kommer. Jag tror det är därför vi har så roligt, vi tar vara på den lilla tiden som vi har. Min syster är 28 och min ena bror är 25, sen är det min lillebror också som är 12. Ganska stor skillnad på åldrarna om man säger så, men samtidigt så sjukt roligt att vi alla är helt olika.
 
Jag har lov nu och snart är det dags för en början på ett helt nytt år. Ett nytt år med nya möjligheter! Naa, tror inte på det, allting fortsätter precis som vanligt bara det att man ändrar sista siffran när man skriver året ;) Men vem vet? Kanske får jag för mig att börja med något jättecoolt nyårslöfte? Vi får väl se.
 
Idag har estetvännerna i alla fall varit här en sväng. Alltid lika roligt när folk från "stan" kommer hit. Ganska omständigt att ta sig ut hit där jag bor eftersom närmsta busshållsplats ligger 2,5 km härifrån... men jag överlever fint än så länge! Hur som helst så tog vi ut min häst, Nova, och åkte pulka efter henne i snön. Själv red jag ju Nova så jag åkte aldrig men dom andra tyckte det var kul :) haha alltid lika roligt å se när folk ramlar av för det går för fort..
 
Jag ska passa på att njuta av det sista som är kvar av lovet och just nu taggar jag som tusan för skidläger nästa vecka. Ska bli riktigt roligt faktiskt :) En vecka uppe i sälen!
 
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela