ELINLOUICE

Höganäs

Publicerad 2014-07-28 23:00:36 i Foto, Inredning, Inspiration, Resor/Äventyr,

Tre dagar i Skåne: kvällspromenader, bad i timmar, massvis med sol, enastående shopping, inspiration som flödar, välmående magar av all go mat, & slutligen vårt hus som vi bor i som är magiskt fint. 


Regn och rusk

Publicerad 2014-07-26 18:02:44 i Foto, Inredning, Inspiration, The life of,

Och så kom äntligen regnet. Usch det är verkligen så man skäms för o säga det men det är ändå sant. Sjukt skönt enligt mig. När första dropparna kom förut gick jag ut och ställde mig i regnet och bara stog där. Haha, kändes knäppt men sjukt skönt i värmen. 

Precis nu ligger jag i mitt rum och läser bland den bästa bokserien jag någonsin läst tror jag. Fifty shadestriologin är verkligen SÅ bra och fängslande. Helt sjukt. Man måste verkligen läsa dom i långa lopp och inte typ lite då och då för då kommer man aldrig in i dom tycker jag. 

Åh vad jag riktigt trivs i mitt rum just nu. Det är så rymligt och fint nu när malmbyråerna är borta och det blir mer plats! Asså min HEMNESbyrå är verkligen så klockren i rummet just nu och passar och matchar perfekt med min livsdröm hemnessängen. Haha jag är galen. Speciellt i hemnes. mums!! Nä om man ska ut och röra på kroppen lite nu? Nu när det äntligen är lagom temperatur i kroppen så kanske man ska passa på haha. Bara skönt med regn i luften också. 


Ny kategori

Publicerad 2014-07-26 03:49:00 i Inredning, Inspiration, The life of,

Jag har valt att skapa en ny kategori här på bloggen som kallas för "Inredning". Ni som känner mig bra vet mycket väl att jag har ett ganska stort intresse för just inredning och möbler, eller ja, jättestort! 
När jag var liten satt jag alltid med IKEA-katalogen i knät och drömde mig bort bland alla fina rum och inredningstips. Asså riktigt liten, och jag var alltid uppe på nätterna för då kunde jag plötsligt komma på att jag ville möblera om en femte gång på en månad kanske haha. Ja, helt knas.
 
Idag har intresset växt ännu mer och jag vet inte hur många trippar till IKEA det blir varje år haha. IKEA är så fantastiskt! Jag och min barndomsvän Anna är precis lika galna i butiken och affären och när vi sprallar loss inför en tripp till ikea så går det inte att hejda oss, vi blir som två barn på julafton - ah fast tio gånger så lyckligare. 
 
Jag drömmer redan nu om att få inreda och skapa ett fantastiskt hus i framtiden och renovera och inreda det i en viss stil och hitta inspiration till det. Det finns så sjukt mycket av allt! Inte liksom bara möbler och de "grövre", utan allt det lilla också som gör ett hem till ett hem!
 
Här kommer jag posta drömköpen på ikea bland annat och även kanske lite inspiration och tankar. HEJS!
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela