ELINLOUICE

Dags nu?

Publicerad 2013-06-29 00:46:25 i The life of,

Hej å hå, sitter för tillfället i Felicias säng . Jag har ikväll blivit överraskad med en trerättersmiddag av min fina vän. Jag fick dessutom i 18-årspresent en helkroppsmassage också! Herregud vad överlycklig jag blev. Så fantastisk kväll och så fantastisk vän. All kärlek till dig.


Jo men annars då? Jag har befunnit mig i staden Säffle i cirkus fem dygn och tryckt in miljontals information om hur man kör bil i mitt huvud. Jag går en intensivkurs, körkort, och har bland annat två körlektioner per dag och två teorilektioner per dag. Allting går framåt mycket och det är helt otroligt hur mycket jag har lärt mig, trafiklärarna på den skolan är verkligen proffsiga och kan sin grej. Jag har en vecka kvar nu så jag åker upp på måndag förmiddag och kommer hem fredag nästa vecka igen. På måndag blir även lilla Louice 18 jordvarv gammal. 18. Nu är det faktiskt riktigt nära.. Om jag kunde skulle jag uppfinna en maskin som stoppade jordens rörelse för på så sätt stoppar man tiden.
Nej nu ska vi inte vara sånna och hata livet, jag fyller för sjutton (^^) 18 år! Stor siffra som innebär stora möjligheter, jag blir vuxen och är fri?! I mitt lilla huvud har det här inte riktigt gått in ännu så jag leker att jag fortfarande är Louice 13 år som precis ska börja högstadiet. Hjälp. Men det kommer bli bra, allting kommer bli bra.

Talangläger Dag 4

Publicerad 2013-06-19 15:46:00 i Volleyboll,

Sista riktiga dagen kvar på lägret är kommen och första träningen är klar. Sovmorgon idag till halv nio, träningen började 11.00 och slutade 13.00. Idag känner jag att jag är slö i kroppen, träningsverken är där emot nästan borta och man är smidigare! På förmiddagens träningen gjorde vi många passareövningar, jag spelar på position passare och var därför helnöjd! Tränararna som vi har är sjukt bra och jag har utvecklats otroligt mycket bara på de få dagar vi har varit här. 
 
Kommer bli tråkigt att åka hem imorgon men samtidigt så sjukt skönt att "ta sommarlov" för en gångs skull. Jag kommer sakna alla måltider som man käkar hela tiden och jag kommer sakna att dränkas av svett efter varje pass. Men jag blir sjukt motiverad av allt detta och jag tar med mig allt jag har lärt mig och kommer fortsätta träna under sommaren. peace out 
tränarna bjöd på vattenmelon idag efter lunchen, yeah
 

Talangläger Dag 2

Publicerad 2013-06-16 14:32:24 i Volleyboll,

Nu har vi precis käkat lunch, maten här är sjukt bra. Det känns som att man äter hela tiden men å andra sidan behöver man mat för vi tränar så mycket. Morgonpasset började 09.00 och slutade 11.00 idag, mycket teknik och fys var det idag, det gillas starkt!! I eftermiddag blir det mer spel och fokusering på anfall. Eftermiddagspasset börjar vi 16.00 så det är ett tag kvar. Mellan passen är man verkligen helt död men man är ändå lika taggad på träning sen, tänk om man kunde leva såhär resten av sommaren? inte mig emot. 
 
Vi i VKBjärke har förresten varit och provtränat för ett göteborgslag och nu har vi även snackat med damlaget i Alingsås om att få börja spela med dom istället, framtiden ser god ut! Volleyboll for life, peace out. 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela