ELINLOUICE

Lördag

Publicerad 2015-11-28 18:37:48 i The life of,

Dags för ett himla inlägg. Har tänkt i så många dagar att jag ska börja skriva igen, jag saknar det. Så varför har det inte blivit av? Jag har gjort annat, mest på schemat är faktiskt jobb. Tråkigt men sant, och det är ju tyvärr så det måste vara, för att kunna vara ledig måste man jobba så man kan ha roligt på sin lediga tid. Sedan tycker jag självklart om att jobba också och som tur är trivs jag på mitt jobb. 
 
Ikväll är jag och Albin bjudna till en god vän och hans flickvän i en nyinflyttad lägenhet. Ska bli riktigt trevligt och ser mycket fram emot det! Tog tillfället i akt att faktiskt fixa i ornding mig lite också. Det blir liksom inte av direkt när man "bara" ska jobba. 
 
På måndag ska jag äntligen träffa min, inte så längre nytillkomna faktiskt, systerdotter. Hon har hunnit växa och är nu över en månad gammal, lilla pyret. Tycker det är helt fantastiskt att det har kommit ett nytt liv till jorden, som tillhör min familj. Underbart! Önskar bara att jag kunde vara med henne lite oftare än vad som kommer kunna gå tyvärr, men vi får göra det bästa utav det! 
 
Ha en fin lördagkväll!
 
Nu kom det allt ett inlägg felicia :*
 
 

Måndagsprat och kroppsont

Publicerad 2015-11-02 23:25:04 i The life of,

Börjar verkligen bli en vana det här att ligga vaken om kvällarna, längre än Albin. Vi säger godnatt och sedan somnar han bara sådär, bums! Och här ligger jag, pigg som vanligt.. Jag vill tillägga också att dessa är de dagar då jag inte jobbar sönder utan de lite mer friare dagarna. Men jag gillar det ändå att vara den som somnar sist, älskar o ligga o lyssna på hans andetag och framför allt tycker jag om tystnaden när alla sover - så länge jag är bredvid honom, då känns det tryggt och lugnt. Han är verkligen bäst! Vet inte vad jag skulle göra utan honom. 

Ser fram emot en vecka med mindre stress, och det hoppas jag verkligen att det blir. Min kropp har sagt ifrån ganska tydligt på sista tiden och tydligt visat mig att jag inte mår bra. Sprängande huvudvärk, migränanfall och magsmärtor. Typiskt mig att bara rulla på som vanligt och fortsätta mitt fullspäckade schema och gå vidare. Men jag ska bli bättre på att lyssna på min kropp och verkligen känna efter på vissa saker, tänka tankar som:  "Vill jag det här", och "kommer jag få ut något av det här".. Osv. 

Ett tips som jag verkligen ska börja ta åt mig av är absolut att jag måste börja tänka vad som är bäst för Mig och vad jag mår bra utav. Så viktigt!! Jag är huvudpersonen i mitt liv. 

Jag har velat skriva sedan länge här på bloggen men inte riktigt känt mig motiverad tillräckligt och tyckt att jag inte riktigt haft anledning. Dagarna går och fylls med så mycket varje timma och sekund så veckorna bara passerar snabbare än någonsin. Jag ska verkligen sträva efter att ha det lugnt och stressfritt ett bra tag nu och försöka hämta ny kraft. Något jag behöver! 
Puss på er och jag är enormt glad över er som fortfarande tar er tid o kikar in här hörni! Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela