ELINLOUICE

Så härligt med lite regn & rusk

Publicerad 2013-10-21 23:55:00 i The life of,

Eller? Nja, inte direkt.. speciellt inte idag. Det blåste och var alldeles för kallt, onödigt kallt. Eller så är det bara jag som är dålig på att pälsa på mig helt enkelt. Det är hur som helst trevligt och faktiskt ganska mysigt att sitta inomhus när det regnar och blåser med fina vänner. Det var precis vad jag gjorde igårkväll, med Jonna, Sofia, Victoria & Anna. Vi möttes upp på ica och handlade för lite tjejmiddag - hur kul som helst. Kvällen blev fylld med god mat, mycket skratt & prat, och helt underbart umgänge helt enkelt. Så välbehövligt och efterlängtat! Kärlek till er mina fina. 
 
När jag la mig igår för att sova tänkte jag verkligen på vilka fantatiska vänner jag har i mitt liv, oj vad jag uppskattar er! Jag somnade med ett leende på läpparna. 
haha jag gör ett tappert försök att ta kort med fjärrkontrollen men glömde bort att vara beredd på själva kortet!
fina Jonken som precis har kommit hem efter att ha varit borta i 2 månader! Så skönt att ha henne hemma!
 
 

Facetime, vilken bra grej

Publicerad 2013-10-15 23:56:12 i The life of,

åh herregud vad exalterad jag är i den här stunden! Jag har precis pratat med en kompis, Emilia, som bor i USA för tillfället och går college där! Jag fick svar på så mycket och vi snackade i cirkus 2 timmar, såå najs. Jag blir bara ännu mer taggad på att åka dit nu och jag orkar inte vänta ända till Juli nästa år. OMG säger jag bara. 
 
 

what a lovely morning

Publicerad 2013-10-15 10:33:22 i The life of,

Nu känner jag mig väldigt tjejig som lägger upp en bild på min frukost men det skiter jag i haha. Den här morgonen kommer jag att sent glömma, det är så olikt mig det kan bli. Jag börjar skolan 12 idag och gick upp runt 8-tiden, ni hör ju? aldrig skulle jag slösa bort en sovmorgon! Men jag har i alla fall gått en riktigt skön promme på morgonen, jag har gjort en brakfrukost (se bild!!) och så har jag pluggat lite extra för det kommande provet som sker idag. Pluspoäng till mig! Nu förstår jag vad alla menar med att det är gött att ha mycket tid på morgonen haha, vi får väl se om jag orkar göra något sånt här någon mer gång i mitt framtida tonårsliv ;) Ha en bra dag! 
 
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela