ELINLOUICE

Ledig dag

Publicerad 2015-12-29 16:51:12 i Ramundberget 15/16, Resor/Äventyr, The life of,

Hej på er! 
Idag har jag varit ledig och man får verkligen passa på att åka skidor när man får en ledig dag. Vi hinner ju inte åka när vi jobbar eftersom vi jobbar till 15, och liften stänger vid det dagset. Typiskt! Men senare under säsongen så blir det ljusare om eftermiddagarna och liften stänger en timma senare! Wiho! Längtar dit. Det kommer då bli fler chanser att bara ta några åk när man känner för det! 

Jag åkte skidor idag med Albin innan han började sitt jobb kl12, och vi började åka i osthang. Skönt att känna att det var lite mer snö i pisterna och överallt idag än sist, men fortfarande lite hårt underlag. Strax innan han började jobba gick vi in på Rudolf för o värma oss för att vi frös så mycket, haha och idag var det inte ens kallt liksom?! Igår och i förrgår var det hela -25!! 

Jag har ganska bra jobbdagar denna vecka och om ett par dagar kommer äntligen våra kompisar upp och hälsar på!! Ska verkligen bli så himla roligt. Ska bli så kul o få visa dom hur vi har det och hur vi bor, saknar dem! 

Ikväll blir det nog bara en lugn kväll och försöka somna tidigt för imorgon är det upp på frukost igen som gäller! Kram på er. 

Squares

Publicerad 2015-12-26 21:29:00 i Ramundberget 15/16, The life of,

Här kommer lite bilder från senaste dagarna!
1. Julbadet! Vi har ju ett fantastiskt badkar i vår lägenhet så man får passa på!
2. Två av mina tre favoritljus. Det tredje syns på första bilden. Det högra fick jag av fina Fanny i julklapp. Doftar underbart!
3. Varm-choklad-stopp på Tusen på julafton. Albin, mycket glad!
4. Julklappar från Frida&Micke!
5. Snöstorm nu de senaste 20h, det har snöat konstant! Underbart, synd bara att det är sån stark vind. 
6. Mina nyinköpta Hestravantar. Än så länge supernöjd! Julklapp till mig själv :)
7. Skidåkning på Julafton!
8. Den varma chokladen på Tusen!
9. En del av det som gömde sig i brevlådan på julaftonskvällen! Jätteroligt!!
 

Dagen före

Publicerad 2015-12-26 21:20:10 i Ramundberget 15/16, Resor/Äventyr, The life of,

 
Dagen före dopparedan' så tittade vi på uppesittarkvällen med binglotto och vi hade köpt varsin lott. Mysigt! Har länge velat kolla på hela uppesittarkvällen och iår blev det bänkat framför tvn, till och med förbereda med lott och allt. Vi trivs superbra här i vår lilla lägis och jobb flyter på bra. Tror det blir en riktigt bra säsong här uppe! Till veckan kommer äntligen ett gäng hemifrån upp! Ska bli såå roligt att få träffa Jonna och Sofia igen. Saknar er tjejer!! Dig med VIcky så klart! 
 
Dagarna efter jobbet nu ligger vi bara o slappar för vi är så trötta. Jag tror vi har börjat smälta hela racet här uppe nu med nystart och allting. Jobb, boende och alla intryck tar tid. Det var längesen man var med om "något nytt" nu och allting känns ungefär som när man börjar ettan på gymnasiet, eller självklart började på ett nytt jobb. Det är liksom så himla mycket att ta in, och tänka på, och lära sig, och komma ihåg! Ja.. men det här blir nog allt bra. Redan efter två veckor känns det som att vi har bott här i flera månader. 
Kramis!
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela