ELINLOUICE

En helt vanlig lördag?

Publicerad 2014-05-31 12:06:24 i The life of,

Lite som att sväva på moln känns det som nu. Det är bal imorgon och på torsdag är det student, och vad har vi kvar i skolan att göra? Inget. Det är fint väder och jag verkligen ber att det ska vara fint väder fram över också! Bara känslan av att få kunna känna sig vacker och uppklädd inför Imorgon gör mig alldeles sprallig och jag längtar! Det ska verkligen bli så himla roligt, alla kommer vara så otroligt fina och glada. 

Idag blir det ännu en dag av hårt arbete här hemma, massor att göra inför studenten verkligen när man bor på en gård! Inget slappande, back to work!

Bild från igår när vi åkte flakmoppe, jag var livrädd. 

Nu är det dags

Publicerad 2014-05-16 17:16:36 i The life of,Wow, det här är rekord! Två inlägg på en  vecka! 
Mitt i mitt tacosätande, som jag tog med hem från jobbet idag, så stannade jag upp och dagdrömde igen. Jag blev inspirerad till att börja skriva och kom på att jag inte bara nöjer mig med en privat dagbok för mig själv. Jag tycker om att skriva! Genom att dokumentera och skriva ner saker så är det så lätt att titta tillbaka på tiden. För det är det som jag nojar mig mest över hela tiden, jag vill kunna spara alla stunder och kunna gå tillbaka till dem i efterhand. I framtiden kommer det nog finnas en sån där typ av ask, där man kan spara känslor och minnen och uppleva dem igen, haha. Men det är i alla fall mitt syfte med den här bloggen, sen hur många som läser eller ej det bryr jag mig inte ett dugg om. De som känner för att veta mina åsikter och hur jag tänker är alldeles välkomna! 

Igår var det tre veckor exakt till studenten. Just nu känner jag bara: oro, ångest, längtan, lättnad, exalterad, förväntansfull, glad och rädd. Alltihop på samma gång. Ja, inte lättolkad i alla fall kan man säga! Men det är väl bra gissar jag, så man är lite förberedd på alla känslor kanske. Blev i alla fall överlycklig och lättad idag på sånglektionen när min sånglärare sa att jag har en ljus framtid. TJOHO

tro hopp och mycket kärlek

Publicerad 2014-05-12 23:21:00 i The life of,

Examenskonsert är förbi och inte trodde jag att jag skulle ta det såhär bra, i tanken trodde jag att det skulle vara mer sorgligt och ledsamt för att det hela var över, men det känns faktiskt förvånansvärt bra. Bra kanske inte är det rätta ordet men jag blev i alla fall chockad. Behöver jag säga att tiden går fort? Om TVÅ veckor och FEM dagar står vi där med mössan i handen, redo att sätta den på huvudet. Svisch så kommer dagen vara förbi och det kommer förbli ett minne för livet. Hur ska man ta vara på en sån dag? Leva i nuet är väl inte så himla lätt tänker jag och önskar att jag kunde stanna tiden. Student. Det låter alldeles för vuxen för lilla mig, men tydligen inte. Jag är helt övertygad om att dagen och hela studentveckan kommer bli helt magiskt, givetvis, men nu när jag kan passa på att tänka på allting innan det ens har skett så njuter jag lite. 
 
"För vi har tagit studenten, fy fan vad vi är bra."
 
 
 
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela