ELINLOUICE

Servitrisfeelings

Publicerad 2016-01-31 21:55:48 i Ramundberget 15/16, The life of,Ja, nä det här med bloggandet gick ju inte alls bra... Hehe. 

Just nu är mina ben helt döda efter helgens arbetspass. Träningspass på hög nivå kan jag säga att det innebär att vara servitris, ingen nyhet direkt. Men som tur är trivs jag på jobbet och det är jag glad över! Allting rullar på och senast igår insåg jag att snart halva säsongen har gått.. Hjälp, vad tog den första halvan vägen? Såhär fort mindes jag inte att det gick i Bad Gastein. Blandade känslor kring det att det bara är halva säsongen kvar, men jag är ändå positiv, och faktiskt inte stressad över sen. Känns förvånansvärt bra att jag knappt hunnit tänka längre fram i tiden, visst lite planer o drömmar får man ha, men jag har liksom slutat att känna stress. Thank God!

En liten hälsning från mig såhär på söndagskvällen, imorgon bitti blir det mer jobb men sen! Sen blir det ledigt i fyra långa dagar, blir toppen det. Puss o nos!

Stor dag

Publicerad 2016-01-19 23:58:10 i Ramundberget 15/16, The life of,

Idag har det varit en stor dag hörni!! Det har hänt mycket och jag är så sjukt glad. Dagen började med att jag provåkte två par pjäxor inför ett eventuellt köp av nya. Jag älskade dem och slog till, har funderat ett tag fram o tillbaka nu på om jag ska köpa nya eller inte, men nu bestämde jag mig för att slå till. Redan förra året i bad gastein var jag sugen på att kika på nya faktiskt. Jag har haft mina gamla några år nu och dom sitter inte riktigt perfekt på foten så det var stor skillnad nu på de nya. Jag älskar dom! 

Senare nu ikväll vart det först nervositetkänslor och sedan lyck- och glädjekänslor. Jag klarade nämligen skoterkörkortet!!! Det kan ha vart bland de lättaste proven jag skrivit men det känns så sjukt roligt att ha tagit det nu när vi är här. Vi alla som var på provet klarade det och efteråt var vi ett litet gäng som firade med pizza. Mums. 

Annars är det en lugn vecka denna veckan också och det blir jobb först till helgen. Kram på er! 

På hemmaplan

Publicerad 2016-01-18 23:08:00 i Ramundberget 15/16, The life of,

 
Nu har vi kommit hem från storstaden Stockholm. Det var ett superfint dop och det var underbart att få träffa Hilda igen. Mosters lilla docka. Saknar henne så fort jag inte är med henne alltså, haha. Bara några få veckor kvar till nu innan jag får träffa henne igen...
 
Det var mysigt att åka iväg en sväng över helgen, även om det var lite konstigt att åka hit tillbaka. På söndagen uträttade vi lite ärenden på stan och passade på när vi hade affärer i närheten. Albin köpte sig ett par nya vinterdojjor, och jag bytte in min telefon mot en ny. Så nu har jag en sprillans ny telefon som jag älskar, varje gång man skaffar sig en ny så älskar man den så mycket i början! haha..
 
Jag hade gärna stannat någon dag mer i huvudstaden, men när vi väl var hemma här i lägis så kändes det bättre. Förra året när vi var i Österrike så åkte vi ju aldrig "hem" över säsongen så nu kändes det ju typ som att vi var färdiga här uppe för att vi gjorde ett "avbrott" och sedan kom tillbaka.. haha. Vi har ju liksom ställt in oss på att vara här en lång period tills vi är klara med säsongen. 
 
Redan vecka4 nu! Snart kommer mer folk och hälsar på, wiie. 
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela