ELINLOUICE

Summer Collage

Publicerad 2015-02-26 22:30:03 i Inspiration, The life of, Wanties,

Under tiden som man har åkt på febersmittan här nere, igen så kan man passa på att drömma sig bort till sommarn och planera inför den. Åh snacka om att shoppingsuget är stort nu när man bor här haha. Därför "gjorde jag av med" lite shoppingabstinens genom o göra ett litet fint collage här nere på saker jag lätt skulle vilja ha på mig, om man får drömma då ;) och det får man!
Summer collage
 
Summer collage by elinlouice featuring a crossbody purse

Odd Molly

Publicerad 2015-02-25 21:35:00 i The life of,

Riktigt roligt att det var så många som gillade vår lilla podinspelning igår! Vi har fått höra att det var en rolig idé och intressant att lyssna på! Kul!
 
Har blivit så sjukt inspirerad av Odd Molly's kläder och märken på sista tiden. Det är så mycket fint inom det märket och allting är så otroligt gulligt. LOVE it. Tänk en dag om man får bära en av alla de mysiga cardigansen som finns. De finaste är de med volang längst ner och gärna olika färg på tyget och rosetten, mmm! Haha sjukt att man kan bli så kär i materiella ting. Liksom min framtida Macbook Pro! 
 
 
Kommentarer (1)

PODCAST

Publicerad 2015-02-24 20:49:39 i Alperna 14/15, Podcasts, Resor/Äventyr, The life of,

Jag lyssnar väldigt mycket på olika podcasts i mina hörlurar och här om dagen slog det mig att det kanske vore kul o göra en egen pod någon gång. Jag lekte med tanken och tänkte sedan att man skulle kunna göra en pod när vi är här! Så jag förberedde lite "frågor" som man skulle kunna snacka kring och det blev så att jag, sofia och Adrian satte oss och spelade in den på ett cafe här nere.
 
En POD är alltså en ljudinspelning för er som inte vet det, man pratar och diskuterar kring några ämnen osv. Typ som ett "radioprogram". Vi pratar i våran pod om hur det är att vara på skidsäsong. Vore jätteroligt om ni ville lyssna och sedan kanske slänga in någon kommentar om vad ni tyckte om den! :)

Om

Min profilbild

Louice Larsson

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela