ELINLOUICE

Att vilja ha det man inte kan få

Publicerad 2013-01-31 22:14:00 i Musik/Covers, The life of,

varför är det alltid så? antaglien kommer det här aldrig försvinna. Varför är det så svårt att bara stanna upp och titta på det man har istället och njuta av det? Man drömmer alltid iväg och tänker "om jag bara hade det så..", eller "om jag bara gjorde det så.." Egentligen är det väl helt mänskligt och logiskt, man drömmer ju alltid om nya saker liksom. Saker är en grej tycker jag, men människor är en helt annan. Lättare sagt en gjort men tänk på vad ni har. 
 

Lite kvällsfunderingar bara från konstiga mig ;) Ikväll har jag underhållit mig med att spela in lite låtar, kollat lite O.C och käkat middag med min familj. Tanken av att det är fredag imorgon är ju helt underbar, det blir bara bättre genom att veta att jag har en fet sovmorgon också! SCORE
delar med mig av en grym låt och ett grymt framträdande innan jag säger godnatt!
 

Mitt i veckan

Publicerad 2013-01-31 17:53:00 i

Har precis kommit in från ett grymt härligt ridpass! Härligt träningspass för den delen också, jag läär ju ha go träningsvärk imorgon ^^
Nu ska jag slappa och ta det lugnt och en lång dusch står först på schemat. måste även ta tag i lite skoluppgifter sen också om jag orkar, haha vi får väl se. Ha en fortsatt go torsdag!

Jan. 30, 2013

Publicerad 2013-01-30 23:56:16 i Volleyboll,

Slänger in en snabbt inlägg om hur mycket jag älskar volleyboll. Det är så jäkla roligt och det är verkligen en sport jag hittat som är helt toppen. Jag vill bara bli bättre och bättre och kämpa med mitt lag så långt det går. Nu har vi dessutom utökat våra träningar till tre gånger i veckan varav två är teknikträningar och en är fys och styrka, vilket är grymt! Plus cup oftast på helgerna också vilket betyder volleyboll fyra dagar i veckan! Livin tha dream;) Godnatt på er, slänger in en bild från igår innan träningen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela