ELINLOUICE

Tankar & stress

Publicerad 2015-05-22 00:19:43 i The life of,

Det enda som kretsar i mitt huvud just nu är ren stress. Inte fysisk stress utan psykisk. Jag har kommit till en punkt i livet där det känns som ett vägskäl. jag måste och kan göra en massa val och för ett år sedan när jag stod där på studentdagen och sa "nä men jag ska ta ett år till att tänka på vad jag ska göra", då lät ett år så himla bra. Sedan är väl inte ett år så himla mycket att hänga i granen då det går ganska fort och år hit och dit, men inte i min ålder? Det händer så mycket på ett år just nu i den här åldern. Blir så stressad över att inte ha en ordentlig plan och inte heller någon plan alls ibland. Jag har massor av saker jag vill göra så klart men jag kan inte planera och tänka klart för fem öre. Plus att jag vet inte alls vad jag gör om ett år från idag, varför måste man ha sånna kontrollbehov? Det är väl klart att jag inte vill veta min framtid på sätt o vis men jag vill veta om jag är på rätt väg och om jag gör dom rätta valen... 
 
Need a vaccation, haha. 
 
 

Äntligen

Publicerad 2015-05-20 16:53:25 i The life of,

Yesbox, I'm back. Vi får se hur det går med uppdateringen den här gången, men försöka kan man ju alltid göra, right? 
 
Det har varit väldigt mycket den sista tiden och även mycket jobb, vilket jag såklart gillar! Jag är ju en person med många bollar i luften samtidigt och jag älskar det, dock fick jag påminnas om hur det var man gjorde då det var ett tag sedan sen sist haha. Fick nästan en flashback från gymnasietiden ett tag där när jag tackade JA till precis allting jag fick förfrågan om - en stressig men kul period i mitt liv. Både tråkigt och härligt att den perioden är över och man har det lite lugnare nu för tiden. 
 
Nästa vecka är det äntligen dags för Bröllop för min finafina storasyster som äntligen ska gifta sig! Ska bli så roligt och kan inte tänka mig att jag kommer ha torra ögon den dagen. Lite pirr i magen är det allt då jag ska jag sjunga på vigseln, men det ska mest bli roligt så klart. Så glad över att få göra det! Men det är mycket fix och trix innan själva dagen. Skor ska fixas, klänning, ja allt inom outfit-kategorin. Men det löser sig nog säkert! :) 
 
Sedan det här med att det är 20 Maj och vi lever i en kall regning höstperiod eller något? Vad händer med vädret?Hur blir sommaren egentligen om vi inte får någon direkt vår någon gång.... Vill ha värme! Det är för bövelen Juni om mindre än 2 veckor.. Åh är så taggad på sommar och på att få komma iväg på någon semester. Jag och Albin har i alla fall två veckor ihop i Sommar och det är mycket bättre än förra året då vi inte lyckades få någon hel vecka ihop på hela sommaren... suck. Men i år så har vi lite planer på utomlandsresor, vi får väl se vart vi hamnar. Jag är ruskigt sugen på att flyga igen i alla fall! ;) 
 
 

Saknad

Publicerad 2015-05-10 03:18:35 i The life of,

Gud, saknar redan att ta på mig skidjackan, termobrallerna, hjälmen + googles, ja hela grymma skidoutfiten varje morgon och bara slänga upp skidorna på ena axeln och vandra iväg i mina pjäxor mot backen. Jag saknar mest att ens ha valmöjligheten "hm, ska jag åka skidor idag? Jag kollar in vädret o ser", hur fantastiskt? Att vi har haft det som en vardag i nästan 5 månader är helt fantastiskt på många sätt. Skidåkning känner jag verkligen en sådan passion för och gör fortfarande liksom en hel säsong? Lite skeptisk var jag självklart innan att det är väl inte helkonstigt om jag kommer o ha tröttnat på det när vi ska hem liksom, men det var verkligen tvärtom alltså - jag älskade det MER. Så sjukt. 

Det var sån frihet väl i bergen och att bara ta sig överallt på ett par plankor under fötterna och fart på det, helt magiskt. Jag minns att jag ofta stod i en av de första transporterna på väg över till andra sidan av berget, precis hoppat av första liften, och bara känt "men är det här verkligen på riktigt?". Jag har verkligen gjort allt för att försöka spara alla känslor man fick i bergen och så jag nästan bara ska kunna liksom tänka och riktigt känna efter och minnas stunderna. Går inte att beskriva, jag får verkligen gåshud när jag tänker på de allra bästa dagarna vi fick där nere och hur allting bara var helt perfekt med vädret och bergen och bara alltihop! Svårslaget. Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela