ELINLOUICE

Nu är den här!

Publicerad 2014-10-29 17:11:00 i Alperna 14/15, Foto, Inspiration, The life of,

Min underbara hjälm + googles till från favoritmärket POC! Tack Frida&Micke för hjälpen!! Snacka om att man är redo för en skidsäsong nu när man fick sätta detta på huvudet! Nu är det mindre än fyra veckor kvaaaar, haha ja, som sagt, nedräkning jämt. 
 
En hel jobbdag är över återigen och man kommer mer och mer in i detta jobblivet. Det känns så himla bra, synd bara att det är typ nu som allting börjar gå som en dans och ska man strax ge sig iväg..haha. Nåja, man kommer ju alltid tillbaka någon gång! Sedan är det ju väldigt stor fördel att man har testat på massor av jobb redan innan Österrike, för man vet aldrig vad man kommer få där, om vi får något. 
 
Ikväl ser jag fram emot en lugn och fin kväll med en bra film eller liknande! Kanske bonde söker fru? Haha, knäppt att man tycker det är så roligt och så har jag allting här hemma som jag är helt van vid, kor, gård, och allt vad landet innebär. 

Klappat och klart

Publicerad 2014-10-23 23:55:00 i Alperna 14/15, Foto, Resor/Äventyr, The life of,

Nu är flyget bokat! Så var det klart, flygbiljetten är fixad och redo, den ligger i tryggt förvar tills dagen är kommen då vi åker. 24 November går flyget från Landvetter och det tar oss till Berlin. Från Berlin sedan åker vi direkt till Salzburg i Österrike. Sedan är det inte många mil kvar till vår slutdestination Bad Gastein!
 
Hur ska detta egentligen gå? Just nu ligger jag i flickrummet hemma och tycker allt att jag har det rätt så bra här..hm, det kommer nog vara riktigt tufft i början när vi flyttar med hemlängtan mm, och omställningen och allt, men det får vi jobba oss igenom tillsammans. 
 
Jag har aldrig tidigare haft problem med att vara hemifrån en längre period eller några veckor, men nu börjar det kännas lite konstigt att det helt plötsligt är så skrämmande nära..? Men jag blir lugn när jag tänker på att det kommer gå så sjukt fort, så det kommer inte dröja länge innan vi är hemma igen, samtidigt vill man ju inte att det ska gå fort när man väl är där nere kanske?
 
Ja, mycket frågor och tankar som snurrar konstant som sagt, men allting kommer lösa sig. Händer det något så ordnar vi det på plats, och man kan alltid åka hem om det skulle vara så... Österrike är faktiskt inte så långt bort ;)
 
här ville jag vara lite historisk och ta eleganta fotografier av våra alldeles nya flygbiljetter, haha de andra var dock inte lika taggad som jag på det kanske... meen dom kommer tacka mig i framtiden! Fokusen kunde självklart varit lite mer på plats men det är trots allt in action så vad ska man göra ? ;)

Because I'm leaving on Monday morning

Publicerad 2014-10-20 23:39:16 i Alperna 14/15, Resor/Äventyr, The life of,

Största frågan som snurrar i huvudet just nu är packning. Hur sjutton ska man kunna packa ner 5 månader i en väska? I den här väskan ska det alltså vara alla kläder, skidjacka, skidbyxor, vantar, mössa, ryggskydd, skidkläder... eh ja en hel del. Sen vill man ju kanske ha dator, en liten högtalare, och en massa annat så klart som man överlever på? hahaha, detta blir en utmaning. 
 
Idag är det fem veckor kvar exakt tills vi åker. Snacka om att denna blogg har förvandlats till en nedräkningsblogg haha. Det känns självklart både bra och dåligt att det är så lite tid kvar. I nuläget är jag mest rädd för att jag ska få ihop allting innan och hinna säga hejdå till/träffa ALLA jag känner i princip. Det känns i omöjligt just nu, men på nåt sätt ska väl det ändå gå vägen. För varje dag som går så fattar man ju också hur stort det är, den här resan. 
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela