ELINLOUICE

No friends on a powder day

Publicerad 2016-01-12 17:30:50 i Ramundberget 15/16, The life of,

 
Äntligen lite vettiga bilder här uppe!
 
Yes! Precis som rubriken lyder här ovanför så vill man inte ha vänner dagar som dessa, då det finns pudersnö överallt och man vill ha det för sig själv, haha! Roligt uttryck. Idag har det varit en helt underbar dag i skidvärldens ögon. Herrejisses vilka svängar man kunde ta idag i det här lätta pudret som har dumpat ner nu i två dygn. Fantastiskt. Går inte att beskriva med ord hur magiskt ett åk nerför kan kännas när man åker i så djup snö att det går över knäna. 
 
Jag och Albin var tidigt uppe imorse och bestämde oss för att gå på topptur innan liftarna öppnat. Strax innan 8 började vi gå uppför berget på ett ställe här innan man kommer fram till skidanläggningen. Det var min första gång på topptursskidor och det var riktigt häftigt. Jobbigt att gå uppför i vissa branter men det är så sjukt värt det när man väl är framme. Nerför sedan är det helt oslagbart då det är helt orört, ingen som har åkt där tidigare eftersom att det inte ens är en pist, och eftersom det är på morgonen så har förhoppningsvis ingen varit där tidigare liksom. Det var verkligen en speciell grej det där att "tura" som det också kallas, vi ska på't igen imorgon. 
 
Sedan efter den morgonturen så åkte vi in till Ramis och Albin började jobba kl 9. Då stack jag ut i backen och stötte på Andreas och Love som var ute och åkte idag också. I backarna nu är det bara personal som åker då det nästan inte är några gäster dessa veckorna. Grymt bra tajmat helt enkelt också med den här magiska snön som kom till oss! Vid fyra kom vi hem nu efter verkligen en heldag i backen, mina ben är helt slut nu och nu är det bara vila som gäller för resten av kvällen, haha! KRAMIS
 
 
 

Kommentarer

Postat av: Stina

Publicerad 2016-01-13 20:09:43

Hej louise och Albin
Jag hoppas ni mår bra. Bilderna när ni åkte skidor på ser såååååååååååååå härliga ut. Här hemma är det också snö. I skolan åker vi skridskor på rasterna. Saknar er.
Kram Stina

Svar: Hej Stina! Vad roligt att ni också har snö! Snö är bäst, och vad roligt att ni kan åka skridskor på rasterna. Det är riktig vinter det.
Vi saknar dig också och vi längtar tills ni kommer upp o hälsar på. Inte långt kvar nu. Massa kramar.
Louice Larsson

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela