ELINLOUICE

Nyårsdagarna

Publicerad 2016-01-04 20:03:30 i Ramundberget 15/16, Resor/Äventyr, The life of,

 
 
Det var så himla roligt att äntligen (haha, det har gått 2/3 veckor) få träffa tjejerna hemifrån och självklart en del av resten av gänget. Vi firade med nyårsskidåkning på dagen och fram mot eftermiddagen åkte vi hemåt för att handla på Ica här i Bruks. Till nyårsmiddag lagade vi fläskytterfilé med hasselbackspotatis, med en varm och en kall sås till. Det blev också en fin salladskål med mycket gott i! Kvällen blev bra och maten blev fantastiskt bra faktiskt, vi blev chockade allihop, haha! 
 
Senare på kvällen åkte vi in till Ramis och gick till Rudolf. Albin jobbade (på Rudolf) hela nyårsafton, alltså bokstavligt talat HELA, 09.00-03.30...?!! Shit, duktig kille! Men som tur var kunde han också gå ut vid tolvslaget och ge mig en liten nyårskyss! Wiho!
 
Såhär dagarna efter hela rejset med nyårsveckan och vännerna här känns det ganska tomt, konstigt men lugnt och skönt också. På jobbet var det riktigt kämpigt där ett tag, speciellt lördagen på veckan då det var ungefär runt 380-400 lunch. Sjukt stressigt och jobbigt, jag var knappt människa efter det passet men det var bara hem och vila efter det som gällde, det blev ett bad!
 
Ikväll slappar vi och har ätit tacos. Nu är det nya saker framför oss som vi ser fram emot, Dop om nästan bara två veckor i Sthlm, och framför allt förhoppningsvis lugnt och skönt på jobbet! Nu ska vi se på Blå Ögon, serie som gått på SVT förut som vi har kommit in i nu, riktigt bra. KRAMIS

Kommentarer

Postat av: Anneli

Publicerad 2016-01-05 11:23:37

Ni jobbar å sliter👍🏼😊. Hoppas det lugnar sig lite nu för er. Saknar er😘

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela